woensdag 7 mei 2014

Welke speen?

In het begin hadden we de speen van bibi, deze zat in een zwangerschapsdoos. Maar helaas ging deze binnen een week kapot. Ze had namelijk de speen kapot gezogen. Er zit nu een hele mooie scheur in maar is sinds dien wel mijn sleutelhanger.

We zijn toen over gegaan op de Avent speen.  Deze zat ook in een zwangerschapsdoos. Ze had alleen veel moeite om deze speen in te houden. Ze was hem net zo snel weer kwijt. Dus wisselde we die af met een difrax speen, ook deze zat in een zwangerschapsdoos.

Jazzlynn werd 3 maanden en het werd tijd voor een andere speen. Dit werd weer een bibi speen. En wat was ze daar blij mee want deze raakte ze niet kwijt en past ook precies in haar mond. Sinds een klein weekje geeft ze de 6 tot 12? maanden variant. In het begin had ze er nog wat moeite mee omdat deze weer een slag groter was. Maar nu gaat het alweer een stuk beter.

Ze heeft eigenlijk alleen maar een speen nodig als ze moe is. Met een speen valt ze veel rustiger in slaap zonder steeds wakker te schrikken. En ik moet zeggen dat ik blij ben dat ze de bibi speen makkelijker vindt. De spenen van bibi vind ik veel mooier als Avent of difrax.
Welke speen gebruiken jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten