donderdag 8 mei 2014

Zwangerschapsapps

Tijdens mijn zwangerschap vond ik het leuk om de wekelijkse ontwikkelingen te volgen.  Ik deed dit via babybytes,  al leek een app me handiger. Het enige nadeel was toen dat de Nederlandse apps toen betaalde apps waren. Gelukkig heb je nu ook een paar gratis apps.
ZWANGER&ZO is een app voor elke aanstaande mama. De app heeft onder andere een 40 weken kalender met nuttige en handige informatie over jouw kindje en jezelf. Een speciale voedingstool; wat mag je wel en niet eten tijdens de zwangerschap? Met lekkere recepten. Handige checklisten voor tijdens de zwangerschap, de bevalling en 1e periode na geboorte. Een buikengalerij voor elke week foto, leuk voor later! En niet te vergeten een weeën timer.

IK BEN ZWANGER / PREGNANCY APP is een soort gelijke app als zwanger&zo. Deze app bevat het volgende: gezond eten voor de conceptie en zwangerschap, counter tot kick tellen en opnemen trappen beginnen, dagelijks volgen  van stemming, eetlust, energie en andere opmerkingen,  baby maken met geslacht, afkomst en betekenis,  paklijst naar het ziekenhuis, jongen of meisje, zwangerschap oefeningen, gewicht grafiek en boeken.

MAMA APPS 35 apps in 1 voor mama's (to be)! Met deze apps kunnen mama's (to be) 24/7 gegevens bijhouden en informatie raadplegen rondom zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby's en kinderen.  Het unieke van deze app is de combinatie van smartphone-, tablet app en website. 

I'M EXPECTING dit is een Engelse versie van de bovenstaande apps. Maar deze app heeft nog iets anders een forum waar je met andere zwangere vrouwen kan praten.

PREGNANCY TICKER waarschijnlijk ben je wel bekend met de tickers. Ze hebben nu ook een widget voor op je telefoon. Zo weet je altijd hoeveel dagen je nog moet!

Gebruik jij een app voor je zwangerschap!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten