vrijdag 11 april 2014

Review: Branssøn SafariToen de Branssøn Safari werd geleverd was even wennen qua uiterlijk om hem zo in het echt te zien. Maar we zijn er blij mee en zeker omdat hij niet duur was!


Toen hij er was hadden we de dozen gelijk opengemaakt en alles nakijken op eventuele mankementen maar alles klopte en hij was compleet. De wagen is wel laag maar dat is precies wat ik wou want vriendlief en ik zijn nou ook niet een van de grootste. De wielen er opgezet, wat trouwens zeer makkelijk ging, kijken of de zwenkwiel ook goed vast ging en dat ging ie. Remmen deden het. Nou prachtig toch! Toen kwamen we aan bij de reiswieg daar zit een matras en kussentje bij. Het windscherm is makkelijk te plaatsen evenals de zonnekap. De draagbeugel kun je als hij erop zit aan één kant , beide kanten zelfs, losmaken zodat je makkelijk bij de kleine kan. Bij de buggy hoort de voetenzak nog en ook een windscherm. De buggy en de reiswieg hebben beide een eigen draagbeugel en zonnekap.
De buggy modus werkt precies als de reiswieg je zet het met hetzelfde kliksysteem erin. Alleen zit hij er bij het zitje er al gelijk aan, deze kan er ook af, en moet je hem er bij de reiswieg nog even aan vastzetten - wat zo is gepiept is. We hebben beide kanten geprobeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat we het allebei fijn zouden vinden als ze naar je toe kijkt. De stand van de buggy veranderen is ook zeer makkelijk, wat extra fijn is omdat sommige wagens wat zwaarder werken. De voetenzak erop zetten was eerst wel een gedoe met hoe en wat maar het is gelukt, na 10 minuten hadden we het door. Bij andere die we geprobeerd hebben was dat zo gepiept. Maar je moet overal zo een handeling in vinden. De frame is trouwens een zeer ligt gewicht wat je makkelijk op kan tillen. Ook stuurt de wagen zeer makkelijk en niet zwaar. Na een paar rondjes in de tuin waren we eruit dat dit toch echt een goede keuze is geweest. En voor de prijs van 130 euro is het al helemaal mooi meegenomen.
En dit is zeker mooi de regenhoes en muskietennet kunnen op zowel de reiswieg en de buggy. Scheelt echt een hoop omdat je dan niet nog een voor de reiswieg erbij hoeft te halen. De luiertas is lekker ruim en je kan er daarom ook veel in kwijt. Hij is niet groot en er zitten voor mij maar twee nadelen aan namelijk: geen verschoningsmatje maar daar kunnen we zo wat aan doen en hij past niet om de duwstang heen. Dus het werd voor mij een keuze of een haak voor de tas of een andere luiertas, ik heb gekozen voor een andere luiertas. Oh en voor ik het vergeet het leukste aan deze wagen moet nog komen namelijk de schommelfunctie. Die krijg je als je de wagen inklapt, wat ook zeer makkelijk gaat, en dan de wielen er even vanaf haalt.


Helaas is deze wagen niet meer te koop!


Wij vinden de wagen heel fijn want hij is niet te groot en stuurt heel makkelijk. Wat vinden jullie ervan, zouden jullie voor zo'n wagen kiezen?

Volg me ook op facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten