donderdag 17 april 2014

Mijn grootste verslaving!Lezen is een verslaving voor mij. Nu echt de grootste! Ik moet echt het boek uit hebben in een dag. Ik kan niet stoppen met lezen. Eerst was dat namelijk mijn zonnepitten verslaving. Sinds de zwangerschap vind ik het zo nu en dan echt lekker. De zak gaat niet binnen een half uur meer op in ieder geval. 
Mijn favoriete boeken zijn toch wel waargebeurde verhalen en horror/thrillers. Al wil een romantische komedie of drama ook wel.


Top 3
1. Sookie Stackhouse series
2. Ik had geen naam
3. Van de straat geplukt

Helaas heb ik niet meer zoveel tijd om te lezen maar ben opzoek naar een Engelse horror. Nu ligt onze boekenkast vol met kinderboekjes. Ook niet erg want Jazzlynn voorlezen vind ik ook hartstikke leuk! Ze lacht en brabbelt dan een beetje mee en zit vol verbazing in het boekje te kijken, prachtig! Hopelijk heb ik binnenkort weer wat meer tijd om even rustig een boek te kunnen lezen. En ik weet denk ik al welke het gaat worden. Namelijk ik was pas dertien!
Het dramatische levensverhaal van een jonge vrouw die opgroeit in een hel van seksueel misbruik, afhankelijkheid en psychische terreur. Lea Saskia Laasner heeft een gelukkige jeugd, tot haar ouders op een dag hun huis verkopen en het geld, bijna een miljoen euro, overmaken op de bankrekening van de sekte van goeroe Benno, die vanaf dat moment hun familie in zijn macht heeft. De goeroe blijkt seks te zien als dé manier om de persoonlijkheid te ontwikkelen. Al snel laat hij zijn oog op de dertienjarige Lea vallen... Jarenlang leven Lea en haar familie in de sekte, eerst in Oostenrijk en Portugal, later in het Midden-Amerikaanse Belize, waar de sekte een ranch met vee aankoopt. Lea is inmiddels de persoonlijke seksslavin van de goeroe geworden. Protesteren heeft geen zin, want wie dat durft wordt door de hele groep afgestraft. Op haar 21ste maakt Lea uiteindelijk de moedige keuze om haar familie achter zich te laten en de sprong naar de vrijheid te wagen. Dit is haar relaas.
Volg me ook op facebook. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten